preloader
𝗣𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲, 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗲𝗻 𝗮𝗺𝗯𝗮𝗰𝗵𝘁

een eerste afspraak

Een juweel met oog voor detail ontwerpen,  persoonlijk op zoek gaan naar de ideale edelsteen en deze tot in de puntjes afwerken vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Boek ten laatste 3 maanden voor de grote dag jouw afspraak voor een juweel op maat. Zo ben je zeker dat je jouw juwelen op tijd hebt.

Collectiering in 18kt rosé goud met morganiet en diamant in de ringband

Ontwerp

Creativiteit en persoonlijkheid de basis van onze ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Inspiratie halen we uit de verhalen, herinneringen en emoties van onze klanten. Samen met jou ontwerpen we een persoonlijk, uniek juweel. Pas jouw favoriete modellen en creëer  het ontwerp dat ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Vanaf het voorschot starten we aan jouw een perfect afgewerkt juweel met jouw favoriete goudkleur en de afwerking die helemaal bij jou past.

Nora is perfectionistisch, betrouwbaar en creatief. Val op met deze twee in één halsketting in 18kt rosé goud incl. ketting van 45cm lang, die net dat tikkeltje anders zijn dankzij hun bijzondere vorm.

klaar!

Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. Je maakt een afspraak om deze op te halen. We voorzien een mooi doosje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

kennismaken?

Boek hier jouw afspraak.

Meer inspiratie?

 schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Volg Ramoon op