preloader

Unieke, handgemaakte trouwringen

Jullie bruiloft is het begin van jullie verdere leven samen. Het mooie trouwkleed, het lekkere eten en een dansfeest tot in de vroege uurtjes: voor de meeste koppels is het de mooiste dag van hun leven. En jullie trouwringen herinneren je daar elke dag aan: aan de liefde voor elkaar en aan de beloftes die jullie elkaar op die bijzondere dag deden.

 Die trouwringen zijn een blijvend teken van jullie band. Zorg dan ook dat ze een blijvende indruk nalaten en dat je er elke dag met plezier naar kijkt. Of je nu kiest voor een uniek ontwerp of een eenvoudige band, wij maken met veel liefde jullie trouwringen. 

 

 

 

 Met diamanten

Voor vrouwen die houden van dat tikkeltje meer, maken we een trouwring met een of meerdere kleine diamanten. Herbeleef elke dag de magie en herinnering van jullie jawoord in de schittering van je trouwring. 

diamanten trouwringen

Gouden banden

 Voor mannen en vrouwen die houden van eenvoud. Een simpele trouwring zonder tierlantijntjes of met een klein detail die hem uniek maakt, past bij alles. Robuust of verfijnd, ook met een ring zonder diamanten kan je alle kanten uit.

trouwringen voor hem en haar

Maatwerk

 Je hebt een iets ruimer budget en wil een uniek set trouwjuwelen, volledig op maat gemaakt door onze Meester Goudsmid Marjolein. Vertel ons jouw verhaal en samen met jou ontwerpen we jouw droomringen. Ontdek meer over ons maatwerk

trouwringen op maat

De weg naar jouw uniek juweel start hier

Wil je een juweel kopen of laten ontwerpen? Of weet je het nog niet zo goed?

Kom gewoon eens langs.