preloader

trouwen

1) plan een afspraak.

We houden van een gepersonaliseerd juweel. Plan jouw afspraak in ons atelier in Oudenaarde of kies voor een online videoafspraak. We overlopen alle mogelijke opties zodat je zeker niks kan missen.

 

 

Maak jouw afspraak hier

2) intakeformulier.

Laat ons via het intakeformulier weten wat jullie stijl en wensen zijn. We luisteren naar jullie wensen en geven advies voor de materiaalkeuze binnen jullie budget.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jullie elkaar leerden kennen zoveel jaar geleden en welke gemeenschappelijke passies jullie hebben. Jullie verhaal inspireert me om er een echte unieke set trouwringen van te maken.

Vul ons intake formulier in

3) Ik brainstorm over jouw trouwringen.

Via technische tekeningen krijg je reeds een correct beeld van hoe jouw droomjuweel er straks zal uitzien. Tijdens onze afspraak bespreken we jouw ontwerp tot in de allerkleinste details. Voor het uitwerken van de brainstorm tot een concreet idee vragen we een voorschot van 250,-.

4) Handmade in Belgium

Zodra jullie het ontwerp goedkeuren, start de productie in mijn atelier in Oudenaarde.  Een handgemaakt juweel op maat heeft een leveringstermijn van nog een 4 tot 8 tal werkweken.

 

Neem een kijkje achter de schermen

5) happily ever after

Kom jouw juweel afhalen en geniet levenslang van jouw piece-unique.

Ook voor jaarlijks onderhoud en controle van de zettingen kan je steeds op onze service rekenen.

 

 

 

Onze tip

Een zilveren of zwarte trouwring heb je al vanaf 350,-

Kies je voor 18 karaat wit, geel of rosé goud, dan wordt de prijs beïnvloed door de gekozen breedte. Reken gemiddeld 484,- tot 726,- voor een vrouwenring zonder edelstenen en 968,- tot  1210,- voor een mannenring. Dat maakt ons de beste in prijs-kwaliteit.

Klik door naar onze shop

Of ontdek hieronder onze laatste trouw- & verlovingsringen