preloader

Trouwen

Jullie verhaal

Vertel ons jullie liefdesverhaal!

Breng jullie verhaal tot leven in  een set trouwringen in jullie stijl.

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt. Gouden ringen zijn verkrijgbaar vanaf €500 voor vrouwen en vanaf €800 voor mannen.

Meestal kiest men een 6-tal maanden op voorhand trouwringen uit. Uiteraard is er ruimte voor uitzonderingen, we doen er alles aan om jullie te doen stralen op jullie mooie dag.

Klik door op de foto’s en laat je alvast inspireren of

Maak een afspraak

Nele en Lukas
Nele en Lukas

de morsecode in deze minimalistische trouwringen weten enkel Nele en Lukas te ontcijferen.

Kurt en Eline – trouwringen
Kurt en Eline – trouwringen

Kurt en Eline vormen met hun 3 kindjes een hecht gezinnetje. Dat ze graag tot rust komen in de boomgaard kan je onmiddellijk van de ringen afleiden. De afdruk van de appelboom werd in 3 schijfjes verwerkt in hun ringen.

Barbara en Pierre – trouwringen
Barbara en Pierre – trouwringen

Muziek is de rode draad in de relatie tussen Barbara en Pierre. Hij draagt de notenbalken rond zijn vinger, zij voegt de noten toe met die van haar. Een harmonieus samenspel waarmee ze hun stuk componeren.

Liefste Marjolein, nogmaals duizend maal bedankt om voor je prachtige creaties. Je bent de beste in wat je doet!! <3″

Yana en Matthias – trouwjuwelen
Yana en Matthias – trouwjuwelen

Trouwringen hadden Yana en Matthias al, maar met het goud van hun oma wilden ze een uniek set trouwjuwelen dat ze ook achteraf nog konden dragen. Geïnspireerd op het logo van hun bedrijf, koos hij voor strakke manchetknopen in geel goud en zij kreeg op maat gemaakte oorbellen met hetzelfde ontwerp in rood goud.

Norbert en Katrijn – trouwringen
Norbert en Katrijn – trouwringen

Norbert en Katrijn zagen hun liefde voor de natuur weerspiegeld in hun trouwringen van puur, onbewerkt witgoud. De tak van de acaciaboom is een subtiele link naar Norberts roots in Hongarije. De plaatsing van de diamanten zorgt voor een speels bohemien tintje in Katrijns ring. Hun vingerafdrukken op de binnenkant geven de ringen een extra persoonlijke toets.

“Wij hebben Marjolein leren kennen op een trouwbeurs. We hoorden haar vertellen over haar passie namelijk het maken van unieke juwelen waaronder trouwringen. We maakten dan ook snel een afspraak om te kijken wat voor ring zij voor ons in gedachten had. We waren enorm zenuwachtig omdat wij zelf geen concreet beeld hadden van onze trouwringen maar Marjolein bracht rust en luisterde aandachtig naar ons verhaal: de liefde voor de natuur, de geboorteplaats van Norbert en de plaats waar we verloofd zijn. Alle verschillende elementen bundelde Marjolein tot deze mooie, symbolische ringen. We zijn enorm tevreden van de samenwerking én van onze ringen.”

Trouwringen Delphine en Maarten
Trouwringen Delphine en Maarten

De zee speelt zo een grote rol in het leven van Delphine en Maarten, dat ze er het thema van hun bruiloft van maakten. Het zand wordt omgezet in het goud van hun trouwringen. De golven van de uitnodiging komen terug in de twist op Delphines ring en in het speelse detail op die van Maarten.

Trouwringen Anke en Simon
Trouwringen Anke en Simon

Twee eenvoudige witgouden ringen waren exact wat Anke en Simon vroegen. Geen overbodige tierlantijntjes en diamanten voor dit koppel. Het ruwere detail vinden we terug in de afdruk van koraal in de band. Een mooie herinnering aan hun duik- en snorkelavonturen in de Dominicaanse Republiek.

Trouwringen Elke en Ruben
Trouwringen Elke en Ruben

Acht jaar samen, acht diamanten voor Elke en Ruben. Een ontwerp zonder einde, voor elke mijlpaal wil Elke later meer diamanten toevoegen.

Trouwringen Evy en Thomas
Trouwringen Evy en Thomas

Evy en Thomas zien de bossen van Madeira in hun ontwerp van vier diamanten, twee grote en twee kleine. Het doet hen denken aan de laatste reis die ze met z’n tweetjes maakten voor het gezin uitbreidde met twee kapoentjes.

Trouwringen Pieter en Bianca
Trouwringen Pieter en Bianca

Geen sprake van strak en minimalistisch bij dit eigenzinnige, alternatieve koppel. Hun uitgesproken stijl komt terug in de bohemien trouwringen die de nonchalance van de natuur weerspiegelen.

“We kwamen naar Ramoon met enkele foto’s van ringen die we wel leuk vonden. Na ons verhaal te horen keek Marjolein naar onze -misschien inderdaad wat strakke – voorbeelden en zei: “deze zijn voor jullie volgens mij te braaf!”. Enkele weken later kwam ze met haar eigen schetsen en uiteindelijk met de ringen die beter bij ons passen dan we ooit hadden durven dromen”.

Trouwringen Sara en Jeroen
Trouwringen Sara en Jeroen

Sara en Jeroen leerden elkaar kennen toen ze samen de Welshe geschiedenis bestudeerden. Ze wilden de oude Welshe granuleertechniek toepassen op hun eigen trouwringen. De bolletjes die door deze techniek gevormd worden, komen terug op de ring van Sara. In Jeroens ring zijn uitsparingen gemaakt, waardoor de ring van Sara er perfect in past. De inscriptie in het oud-Welsh maakt deze juwelen af.

“Voor ons was het gebruik van fairtrade goud belangrijk. Op die manier kwamen we bij Ramoon terecht. Op voorhand hadden we niet echt een idee over hoe we precies wilden dat onze trouwringen eruit zagen. Na een leuk en vlot gesprek kwamen we uiteindelijk uit bij een concept dat perfect bij ons past. Onze ringen zijn sober, maar toch heel persoonlijk en bovendien ambachtelijk gemaakt,  Het plaatje klopt en dat vinden we heel belangrijk voor een juweel dat we elke dag opnieuw dragen.”

Benieuwd naar meer? Volg Ramoon op Instagram

Kom langs om uw droomproject te bespreken.

Kom langs in het atelier in Eine (of nu ook tijdelijk in de pop-up) en vertel jouw verhaal. We luisteren naar uw verwachtingen en geven advies bij uw materiaalkeuze. Op basis van het ontwerp wordt een offerte opgemaakt en na uw akkoord start de productie.