preloader

Designer

“Elke persoon en elk verhaal is uniek. En dat is onze grootste inspiratie.”

Ik wil meer dan zomaar ambachtelijke juwelen maken. Of er een man langskomt in ons atelier om een verlovingsring te laten maken, een koppel dat droomt over hun toekomst samen of een vrouw die de gouden ringen van haar overleden oma wil laten omsmelten tot een nieuw juweel. Ik wil emoties en herinneringen tot leven wekken met elegante juwelen die je een leven lang kan koesteren.

 

Creativiteit en persoonlijkheid zijn ook vandaag nog de basis van onze ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Inspiratie halen we uit de verhalen, herinneringen en emoties van onze klanten. Samen met jou ontwerpen we een persoonlijk, uniek juweel!

goudsmid

Met creativiteit en passie maakt Marjolein duurzame, ambachtelijke juwelen. Ze verdiepte zich in de wetenschap en vakkennis van het goudsmeden en bracht haar specialisatie aan Alchemia in Firenze door.

Ze werk alleen met duurzame en eerlijke materialen en gaat op zoek naar unieke edelstenen. 

“Padparadscha saffier is mijn favoriet, vanwege de mysterieuze kleurschakeringen met een roze ondertoon. 

 

'Ik hou ervan om de mooiste edelstenen uit te kiezen die perfect passen bij de persoonlijkheid van mijn klant. Er zit zoveel schoonheid in iets dat over de eeuwen heen door de natuur gevormd is. Een natuurlijke diamant is uniek en stijgt alleen maar in waarde. Alleen natuurlijke diamanten komen met een certificaat en de garantie dat je een waardevol juweel in handen hebt.'

diamond grader

Terug in België behaalde Marjolein het Diamond Grader Certificate in Antwerpen.

Lab grown diamanten komen er bij haar niet in. Dat zijn diamanten die door de mens in een laboratorium gemaakt zijn. Bandwerk, zeg maar. Er zit zoveel schoonheid in iets dat over de eeuwen heen door de natuur gevormd is. Alleen een natuurlijke diamant is uniek en komt met de garantie dat je een waardevol juweel in handen hebt.

European en old mine diamanten hebben een speciaal plaatsje in mijn hart. Ik heb een zwak voor “speciallekes”. Zo verkies ik bijvoorbeeld een champagnekleurige diamant boven een witte diamant, die is net dat tikkeltje anders.”

“Weten dat jouw diamant uniek is en dat die met veel zorg en liefde voor jou is uitgezocht, maakt een juweel toch extra speciaal? En net dat wil ik voor mijn klanten. Ik wil hen het gevoel geven dat ze bijzonder zijn, want dat zijn ze stuk voor stuk.”

kennismaken?

Bezoek onze winkel in Oudenaarde na afspraak op :

  • maandag 14u – 18u
  • woensdag 14u – 19u
  • vrijdag 11u – 12u en 14u – 18u
  • zaterdag 9u – 12u

Boek hier jouw afspraak.

Meer inspiratie?

 schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Volg Ramoon op