preloader

U P D A T E : Kom vrijblijvend langs op woensdag tussen 14u en 17u!

Maatwerk

1. afspraak maken

Maak jouw afspraak in ons atelier in Oudenaarde of kies voor een online videoafspraak.

Als designer-goudsmid en Certified Diamond grader gaat Marjolein Van Dorpe de uitdaging aan te ontwerpen naar de stijl van de klant. Deze creativiteit maakt haar uniek. Zij weet dan ook jouw dromen te realiseren, van een eenvoudig juweel tot exclusieve high jewelry.

Maak jouw afspraak hier

2. intakeformulier invullen

Staat jouw afspraak vast? Dan krijg je een bevestigingsmail met een link naar het intakeformulier. Zo kan je mij al laten weten wat jouw stijl en wensen zijn om mij al kort even mij inspireren voor jouw piece-unique juweel.

3. samen brainstormen

Tijdens onze afspraak nemen we enkele toonmodellen op basis van het formulier erbij en bespreken we alle mogelijkheden voor jouw ontwerp tot in de allerkleinste details.

Om van de brainstorm over te gaan naar een concreet idee vragen we een voorschot voor het uitwerken van de technische tekeningen. Deze geeft jou een correct beeld  van hoe jouw droomjuweel er straks zal uitzien.

4. droomjuweel smeden

Wanneer jullie de technische uitwerking van het ontwerp goedkeuren en het voorschot werd ontvangen, ga ik aan de slag in mijn atelier in Oudenaarde.

Een handgemaakt juweel op maat heeft een leveringstermijn van 4 tot 8 werkweken.

 

Neem een kijkje achter de schermen

5. voor altijd koesteren

Kom jouw juweel afhalen en geniet levenslang van jouw piece-unique.

Ook voor jaarlijks onderhoud en controle van de zettingen kan je steeds op onze service rekenen.

 

 

 

Een gouden tip

Indien we bij het herwerken van een juweel, oud goud of diamanten kunnen recupereren, dan worden die uiteraard in mindering gebracht.

Een transformatie kan al vanaf 550,- wat ons de beste maakt in prijs-kwaliteit.

Zo behoud je niet alleen de waarde van het goud dat gewoon in de kast blijft liggen, maar geniet je dagelijks van een juweel dat elk jaar waardevoller wordt.