preloader

Maatwerk

1. plan een afspraak

We houden van gepersonaliseerde juwelen. Plan jouw afspraak in ons atelier in Oudenaarde of kies voor een online videoafspraak. We overlopen alle mogelijke opties zodat je zeker niks kan missen.

Maak jouw afspraak hier

2. intakeformulier

Laat ons via het intakeformulier weten wat jouw stijl en wensen zijn. We luisteren naar uw wensen en geven advies voor de materiaalkeuze binnen uw budget.

Vertel ons bijvoorbeeld ook over uw hobby’s en de dingen waar jij van houdt. Jouw verhaal inspireert me om er een echte piece-unique van te maken.

Vul ons intake formulier in

3. Ik brainstorm over jouw droomjuweel

Via technische tekeningen krijg je reeds een correct beeld van hoe jouw droomjuweel er straks zal uitzien. Tijdens onze afspraak bespreken we jouw ontwerp tot in de allerkleinste details. Voor het uitwerken van de brainstorm tot een concreet idee vragen we een voorschot van 250,-.

4. Handmade in Belgium

Zodra jullie het ontwerp goedkeuren, start de productie in mijn atelier in Oudenaarde.  Een handgemaakt juweel op maat heeft een leveringstermijn van nog een 4 tot 8 tal werkweken.

 

Neem een kijkje achter de schermen

5. koester jouw droomjuweel

Kom jouw juweel afhalen en geniet levenslang van jouw piece-unique.

Ook voor jaarlijks onderhoud en controle van de zettingen kan je steeds op onze service rekenen.

 

 

 

Wist-je-dat-je

Kies je voor 18 karaat wit, geel of rosé goud, reken gemiddeld 1500,-  Afhankelijk van de gekozen edelstenen welke de prijs sterk beïnvloeden.

Indien we bij het herwerken van een juweel, oud goud of diamanten kunnen recupereren, dan worden die uiteraard in mindering gebracht. Een transformatie kan al vanaf 550,- wat ons de beste maakt in prijs-kwaliteit. Zo behoud je niet alleen de waarde van het goud dat gewoon in de kast blijft liggen, maar geniet je dagelijks van een juweel dat elk jaar waardevoller wordt.

Klik door naar onze shop

Of ontdek hieronder onze laatste realisaties