preloader

TROUWDAGEN In maart : een nieuwe collectie trouwringen met 10% korting en een flesje bubbels

Maatwerk

ambachtelijke juwelen op maat

Jouw verhaal in goud.

Let op: een juweel op maat duurt een 6 – 8 weken zodra de edelsteen gekozen is en het ontwerp goedgekeurd werd. 
We helpen je graag met het maken van jouw droomring! Ons ontwerpteam zal je helpen de eenvoudige, minimalistische esthetiek Ramoon te combineren met je ideeën. Zo kunnen we een echt uniek juweel ontwerpen dat je voor altijd kan dragen en als erfstuk wordt doorgegeven. We kunnen ook helpen met het aanpassen van een bestaand Ramoon -ontwerp door wijzigingen aan te brengen in het type edelsteen, afmetingen van het ontwerp, goudkleur, enz.
Ons maatwerk begint bij €1500 en varieert over het algemeen tussen € 3.000 – € 5.000. Als dit niet binnen jullie budget valt, hebben we een prachtige reeks juwelen op stock die misschien beter passen. Als je zelf het heft in eigen handen wilt nemen, bieden we ook de mogelijkheid om jouw eigen ring te ontwerpen waarbij je zelf de edelsteen en het ontwerp kan kiezen.
Met deze volgende stappen gaan we samen aan de slag. We kijken er naar uit om samen jouw juweel te ontwerpen!

1. Vrijblijvende afspraak

Je kan kiezen voor een online afspraak of een afspraak in ons atelier in Oudenaarde. Tijdens jullie afspraak van 30-60 minuten helpen we met al jullie vragen, we gaan opzoek naar de modellen die passen bij jouw levensstijl, en laten diamanten en edelstenen zien die op voorraad zijn. Als we niet de perfecte steen voor jou hebben, kunnen we ook een exclusief exemplaar voor jou uitzoeken. Op het einde van onze afspraak heb je een duidelijke richting op basis van wensen en informatie over de volgende stappen.

2. Edelsteen uitkiezen en het ontwerp bespreken

Eens we een richting hebben van jouw wensen, bekijken we de mogelijkheden voor jouw ontwerp en kan je uit ons assortiment van edelstenen kiezen. Zodra de edelsteen en het ringmodel gekozen is kunnen wij jouw offerte opmaken en het project starten. We sturen je een mailtje of sms als  het juweel klaar is.
* We vragen een voorschot van 50% (die voldaan kan worden via bankcontact of overschrijving)  alvorens we aan jouw project starten. Vanaf dit moment geldt een levertermijn van 6-8 werkweken.

3. afhaling of  verzending

De allerleukste stap! Na je laatste betaling zullen we je ring laten verzenden of klaarleggen in de winkel om af te halen.
We voorzien een mooie ringendoos, poetsdoekje, informatie over onze garantie, onderhoud en reiniging. We bieden graag levenslang gratis het schoonmaken en controleren van uw ring aan.
Laten we beginnen! Je kan hieronder jou (online) afspraak reserveren.

Afspraak maken

Juwelier in Oudenaarde

Wij helpen je heel graag verder. Neem je even contact op?