preloader

Jouw verhaal is onze inspiratie, laat je oude goud niet verloren gaan.

Heb je nog een ring van je grootmoeder of gouden oorbellen die je niet meer draagt? Een erfstuk of juwelen die verstopt blijven in je juwelendoos: geef ze een nieuw leven.

Kom langs bij Ramoon, samen ontwerpen we een nieuwe ring, halsketting of armband. Daarna smelt Marjolein het goud en met haar oog voor detail maakt ze er een prachtig nieuw juweel van waarmee jij schittert. 

1. Jouw uniek ontwerp 

We nemen uitgebreid de tijd  om je te leren kennen, gaan we op zoek naar combinaties van elementen uit onze modellen die bij jou passen en kiezen de perfecte edelsteen of diamant.

2. Jouw oud goud

 Dit is het moment waar we jouw oud goud testen en uitrekenen hoeveel gram nodig is om het besproken ontwerp te maken.

3. Wij smeden jouw unieke juweel

In de weken die volgen op jouw akkoord smeden wij jouw juweel helemaal volgens het ontwerp dat we samen besproken hebben.

4.Jouw juweel is af

Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. We voorzien een mooi doosje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

Neem ons mee in je verhaal en we nemen jou mee in ons creatief proces.

Ambacht vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Reken dus maar op 6 à 8 weken vanaf de goedkeuring van de offerte voor een perfect afgewerkt juweel. Wil je een op maat gemaakte juweel tegen een bepaalde deadline? Dan bespreek je het ontwerp best 3 à 4 maanden voor de grote dag, zo ben je zeker dat je je juwelen op tijd hebt.