preloader

Tijdens de maanden juli en augustus: uitsluitend na afspraak op zaterdag, reserveer tijdig jouw moment.

Jouw verhaal, vereeuwigd in een gouden pièce-unique

Heb jij een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Een jubileum, de bruiloft van je zoon of dochter, jouw 60ste verjaardag? Dit zijn bijzondere momenten in jouw leven die vragen om een even bijzonder juweel.

Vereeuwig deze herinnering in een exclusief, handgemaakt juweel. Een juweel volledig op maat, met liefde ontworpen en tot in de kleinste details afgewerkt kan vanaf 1500 euro. Meestal varieert dit tussen 3000 en 5000 euro.

Laat jouw budget dit niet toe, dan hebben we nog onze Design Your Own reeks waarbij je zelf het ontwerp en de edelstenen kiest. Of kies een van de prachtige modellen in onze webshop.

Investeer in een waardevol juweel, investeer in jezelf

Het leven van een vrouw staat vaak in het teken van zorgen voor anderen. Zorgen voor de kinderen, het huishouden runnen, je klanten in de watten leggen: je bent altijd voor iedereen in de weer. Maar zorg je wel voor jezelf? Besef je hoe waardevol je bent? Je 50ste verjaardag, je pensioen, het huwelijk van je kind, jullie jubileum, het zijn stuk voor stuk mijlpalen in je leven om uitgebreid te vieren. Denk daarbij in de eerste plaats eens aan jezelf. Met een uniek handgemaakt juweel straal jij bij elke gelegenheid.

Waarom een exclusief juweel op maat laten maken?

Een gouden juweel kopen is altijd een goede investering, want de waarde van goud blijft alleen maar stijgen. Als twintiger heb je vaak nog niet het budget om te investeren in een speciaal juweel. Nu heb je dat misschien wel. Door een uniek ambachtelijk gouden juweel van onberispelijke kwaliteit te kopen, kan je je leven lang genieten van jouw investering.

Neem ons mee in je verhaal en we nemen jou mee in ons creatief proces.

Ambacht vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Reken dus maar op 6 à 8 weken vanaf de goedkeuring van de offerte voor een perfect afgewerkt juweel. Wil je een op maat gemaakte verlovingsring of set trouwringen? Dan bespreek je het ontwerp best 3 à 4 maanden voor de grote dag, zo ben je zeker dat je je juwelen op tijd hebt.

gecertifieerde diamant belgische juwelenontwerpster

  1.     Vrijblijvend gesprek

Om te beginnen willen we jou leren kennen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak (online of in ons atelier in Oudenaarde). Tijdens deze afspraak nemen we uitgebreid de tijd (30 à 60 min.) om je te leren kennen, gaan we op zoek naar de modellen die bij jou passen en kan je al eens snuisteren in onze voorraad edelstenen en diamanten. Na deze afspraak gaan we allebei geïnspireerd naar huis, klaar voor de volgende stappen.

juwelen op maat ontworpen

  1.     Edelsteen uitkiezen en het ontwerp vastleggen

Vond je bij je eerste afspraak nog niet de perfecte edelsteen, dan toon ik je in deze afspraak de andere steen of stenen die ik speciaal voor jou zocht. Dit is het moment om de laatste details aan het ontwerp aan te passen, zodat je ja kunt zeggen tegen het ontwerp van je dromen*.

*We vragen bij goedkeuring van de offerte een voorschot van 50% (via bancontact of overschrijving) en starten pas daarna met het maken van het juweel. Vanaf dan geldt een levertermijn van min. 2 maanden.

lokale belgische goudsmid

  1. Wij smeden jouw unieke juweel

In de weken die volgen op jouw akkoord smeden wij jouw juweel helemaal volgens het ontwerp dat we samen besproken hebben. We zorgen ervoor dat elk detail helemaal juist zit. We voeren onze ambacht met heel veel zorg en liefde uit, zodat jij een juweel krijgt om een leven lang te koesteren.

gecertifieerde diamant belgische juwelenontwerpster

4.Jouw juweel is af

Het is zover! Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. We leggen jouw unieke, handgemaakte juweel klaar. Kom je het in de winkel ophalen, dan betaal je op dat moment. Wil je dat we het juweel opsturen, dan betaal je vooraf. Bij elke ring voorzien we een mooi doosje, poetsdoekje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

Bovendien kan je levenslang bij ons terecht om je juweel gratis te laten controleren en schoonmaken.