preloader
belgische juwelenontwerpster ontwerpt juwelen op maat

Waarom kiezen voor Ramoon?

Een juwelier is een juwelier, ze zijn toch allemaal gelijk?

Toch niet. Bij de ene ga je binnen en kom je een kwartier later buiten met een mooie ring met een diamant.

De ander gaat een hele stap verder. Een goudsmid die een uniek juweel op maat ontwerpt en die persoonlijk op zoek gaat naar de ideale edelsteen, bijvoorbeeld. Geen 13-in-een-dozijn verlovingsring, maar een prachtig juweel waar uren, dagen, zelfs weken met veel zorg en liefde aan gewerkt is. 

Daarom is Ramoon anders. En daarom kom jij bij ons terecht. 

 

gepersonaliseerde juwelen met de goudkleur die bij mij past

Creativiteit en passie

“Vind je ’t niet, dan zoek je een manier om het zelf te maken.”

Onder dit motto ging Marjolein jaren geleden aan de slag om juwelen te maken, eerst voor zichzelf, later voor anderen.

Creativiteit en persoonlijkheid zijn ook vandaag nog de basis van onze ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Inspiratie halen we uit de verhalen, herinneringen en emoties van onze klanten. Samen met onze klant ontwerpen we een persoonlijk, uniek juweel. 

 

ambachtelijke belgische juwelen op maat gemaakt in Oudenaarde

 Passie, kennis en ambacht

Een verlovingsring of een set trouwringen tot in de puntjes afwerken vraagt tijd en een oog voor detail. Marjolein leerde de ambacht bij de beste goudsmeden in Italië en behaalde een Diamond Grader Certificate in Antwerpen. Want alleen dankzij een doorgedreven kennis van de materialen en de ambacht van goudsmeden maak je juwelen die jaar na jaar in waarde stijgen. 

certified diamond grader hrd

Duurzame juwelen om levenslang te koesteren

 Wij werken uitsluitend met eerlijke, duurzame materialen. Goud en diamanten met een certificaat dat de levenslange kwaliteit van jouw juweel garandeert.

Kom op maandag -, woensdag -, of vrijdagnamiddag langs in ons atelier in Oudenaarde, waar we elk juweel met veel zorg maken, en kies een juweel uit onze collectie of laat ons jouw mooie momenten vereeuwigen in een uniek juweel. 

Creativiteit

Wij vinden inspiratie in jouw herinneringen en de emoties die daarbij horen. We betrekken je in elke stap van ons creatieproces wanneer we een juweel op maat maken. Jij bent uniek, je Ramoon juweel ook.

Vakkennis

Elk juweel is met de hand tot in de puntjes afgewerkt. Marjolein behaalde het Diamond Grader Certificate en perfectioneerde haar ambacht bij de beste goudsmeden van Firenze.

Duurzaam

Door je juweel te laten ontwerpen door Ramoon by Marjolein Van Dorpe koop je een uniek stuk bij een Oudenaardse goudsmid/juwelier. Wij werken uitsluitend met eerlijke materialen van uitmuntende kwaliteit. Zo garanderen wij een juweel dat je levenslang kan koesteren.

Maak nu een afspraak en laat jouw verhaal vereeuwigen in goud.