preloader

Een eerste afspraak, let’s meet!

Een juweel met oog voor detail ontwerpen,  persoonlijk op zoek gaan naar de ideale edelsteen en deze tot in de puntjes afwerken vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Boek ten laatste 3 maanden voor de grote dag jouw afspraak voor een juweel op maat. Zo ben je zeker dat je jouw juwelen op tijd hebt.

Elke persoon en elk verhaal is uniek. En dat is onze grootste inspiratie. Designer-goudsmid Marjolein Van Dorpe laat zich in haar ontwerpen leiden door jouw verhaal. Net als die mooie herinneringen, zijn ook onze juwelen gemaakt om een leven lang te koesteren.

Je bent het helemaal zeker,

jij wil een echt Ramoon juweel!

Creativiteit en persoonlijkheid zijn de basis van onze ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Inspiratie halen we uit de verhalen, herinneringen en emoties van onze klanten. Samen met jou ontwerpen we een persoonlijk, uniek juweel. Pas jouw favoriete modellen en creëer  het ontwerp dat ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Vanaf het voorschot starten we aan jouw een perfect afgewerkt juweel met jouw favoriete goudkleur en de afwerking die helemaal bij jou past.

Creativiteit en persoonlijkheid zijn ook vandaag nog de basis van onze ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Inspiratie halen we uit de verhalen, herinneringen en emoties van onze klanten. Samen met jou ontwerpen we een persoonlijk, uniek juweel!

Let’s get started!

We gaan zorgvuldig aan de slag om jouw droomjuweel te maken in ons Atelier. Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. Je maakt een afspraak om deze op te halen. We voorzien een mooi doosje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

kennismaken?

Bezoek onze winkel in Oudenaarde na afspraak op :

  • maandag 14u – 18u
  • woensdag 14u – 19u
  • vrijdag 11u – 12u en 14u – 18u
  • zaterdag 9u – 12u

Boek hier jouw afspraak.

Meer inspiratie?

 schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Volg Ramoon op