preloader

Marjolein 

Designer, Goudsmid & Diamond grader

Sinds 2016 ontwerpt Marjolein juwelen op maat. Vanuit een passie voor verhalen laat ze zich inspireren door haar klanten om unieke ontwerpen te creëren. Marjolein kiest met veel liefde de mooiste edelstenen uit en werkt elk stuk tot in de puntjes af. Ontdek hier meer over het verhaal achter Ramoon by Marjolein Van Dorpe. 

Johanna

Winkelverantwoordelijke 

Elke woensdag en vrijdag tussen 14u en 17u ontvangt Johanna je in het atelier. Terwijl Marjolein de juwelen smeedt, toont Johanna je onze collectie of helpt ze je met de keuzemogelijkheden in onze Design Your Own reeks. Johanna is Ramoon-fan van het eerste uur en een ware diamant. Het liefste zou ze elk jaar een juweel op maat laten maken. De Johanna-ring in de Design Your Own reeks is naar haar vernoemd. Haar eigen exemplaar is gemaakt met het goud van de verlovingsringen van haar ouders en ze draagt hem elke dag. 

Noor

Designer

Noor is afgestudeerd als Industrieel Product Designer aan de Howest in Kortrijk, waar ook Marjolein haar diploma haalde in dezelfde richting. Om hun design skills aan te scherpen, doen de studenten een volledig jaar stage. In 2020 resulteerde de stage van Milan in een conceptuele uitwerking van gouden horloges. Sinds 2021 vervoegt Noor ons team met als eindwerk het DYO project.

Lisa

Marketeer

Lisa en Marjolein kennen elkaar van op de middelbare school. Voor haar stage in de opleiding Digitale Marketing wilde Lisa in 2020 een lokaal bedrijf bijstaan. De keuze voor Ramoon was snel gemaakt. Wat begon als stage is uitgegroeid tot een heuse samenwerking. Lisa denkt de digitale marketing strategie uit bij Ramoon. Ze zorgt ervoor dat we online aanwezig zijn en dat jij gemakkelijk je weg naar ons vindt. Ze houdt van eenvoud in juwelen en probeert graag nieuwe dingen uit. Een topaas past dan ook perfect bij deze creatieve go-getter.

Kom langs in ons atelier 

of maak een afspraak om jouw ontwerp te bespreken