preloader
goudsmid smeed ambachtelijke trouwringen op maat

Marjolein 

Designer, Goudsmid & Diamond grader

Sinds 2016 ontwerpt en maakt Marjolein juwelen op maat. Ontdek hier meer over het verhaal achter Ramoon by Marjolein. Vanuit een passie voor verhalen en unieke ontwerpen laat ze zich inspireren door haar klanten om juwelen op maat te maken. Marjolein kiest met veel liefde de mooiste edelstenen uit en werkt elk stuk tot in de puntjes af. 

Johanna braeckman Oudenaarde

Johanna

Winkelverantwoordelijke 

Elke woensdag tussen 14u en 17u ontvang Johanna klanten in het atelier. Terwijl Marjolein de juwelen smeedt, helpt Johanna je op weg om een keuze te maken in onze collectie of je persoonlijke keuzes in onze Design Your Own reeks. Johanna is Ramoon-fan van het eerste uur en een ware diamant. Het liefste zou ze elk jaar een juweel op maat laten maken. De Johanna-ring in de Design Your Own reeks is naar haar vernoemd. Haar eigen exemplaar is gemaakt met het goud van de verlovingsringen van haar ouders en ze draagt hem elke dag. 

Lisa Vande Weghe digital marketeer

Lisa

Marketeer

Lisa en Marjolein kennen elkaar van op school. Voor haar stage in de opleiding Digitale Marketing wilde Lisa in 2020 een lokaal bedrijf bijstaan. De keuze voor Ramoon was snel gemaakt. Wat begon als stage is uitgegroeid tot een heuse samenwerking. Lisa denkt de digitale marketing strategie uit bij Ramoon. Ze zorgt ervoor dat we online aanwezig zijn en dat jij gemakkelijk je weg naar ons vindt. Ze houdt van eenvoud in juwelen en probeert graag nieuwe dingen uit. Een topaas past dan ook perfect bij deze creatieve go-getter.

stagaires Noor Van de Steen en Milan Degraeve

Noor

Stagair

In het Howest in Kortrijk, waar Marjolein het diploma als industrieel product designer behaalde, volgen de laatstejaars studenten een volledig jaar stage om hun design skills en vaardigheden aan te scherpen. Vorig jaar resulteerde de stage van Milan tot een conceptuele uitwerking van gouden horloges. Wat Noor haar project wordt, blijft nog even geheim….

Kom langs in ons atelier 

of maak een afspraak om jouw ontwerp te bespreken