preloader

Jouw gouden herinnering, vereeuwigd in een prachtig rouwjuweel

Koester de herinnering aan een dierbaar persoon in je leven. Vereeuwig blijvende herinneringen aan jullie momenten samen in een exclusief, handgemaakt asjuweel. Centraal in dit juweel staat vaak een unieke as-parel, een bijzondere gravure of een element uit een sentimenteel juweel. 

Een rouwjuweel volledig op maat, met liefde ontworpen en tot in de kleinste details afgewerkt kan al vanaf 3000,-.

Laat jouw budget dit niet toe, dan hebben we nog onze Design Your Own reeks waarbij je zelf het ontwerp en de edelstenen kiest. Of kies een van de prachtige modellen in onze collectie.

Neem ons mee in je verhaal en we nemen jou mee in ons creatief proces.

Ambacht vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Reken dus maar op 6 à 8 weken vanaf de goedkeuring van de offerte voor een perfect afgewerkt juweel. Wil je een op maat gemaakte verlovingsring of set trouwringen? Dan bespreek je het ontwerp best 3 à 4 maanden voor de grote dag, zo ben je zeker dat je je juwelen op tijd hebt.

unieke asjuwelen op maat gemaakt

1. Vrijblijvend gesprek

Om te beginnen willen we jou leren kennen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak (online of in ons atelier in Oudenaarde). Tijdens deze afspraak nemen we uitgebreid de tijd (30 à 60 min.) om je te leren kennen, gaan we op zoek naar de modellen die bij jou passen en kan je al eens snuisteren in onze voorraad edelstenen en diamanten. Na deze afspraak gaan we allebei geïnspireerd naar huis, klaar voor de volgende stappen.

handgemaakte unieke asjuwelen op maat gemaakt

2. Edelsteen uitkiezen en het ontwerp vastleggen

Vond je bij je eerste afspraak nog niet de perfecte edelsteen, dan toon ik je in deze afspraak de andere steen of stenen die ik speciaal voor jou zocht. Dit is het moment om de laatste details aan het ontwerp aan te passen, zodat je ja kunt zeggen tegen het ontwerp van je dromen*.

*We vragen bij goedkeuring van de offerte een voorschot van 50% (via bancontact of overschrijving) en starten pas daarna met het maken van het juweel. Vanaf dan geldt een levertermijn van min. 2 maanden.

belgische goudsmid unieke asjuwelen op maat gemaakt

3. Wij smeden jouw unieke juweel

In de weken die volgen op jouw akkoord smeden wij jouw juweel helemaal volgens het ontwerp dat we samen besproken hebben. We zorgen ervoor dat elk detail helemaal juist zit. We voeren onze ambacht met heel veel zorg en liefde uit, zodat jij een juweel krijgt om een leven lang te koesteren.

juwelenlabel unieke asjuwelen op maat gemaakt

4.Jouw juweel is af

Het is zover! Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. We leggen jouw unieke, handgemaakte juweel klaar. Kom je het in de winkel ophalen, dan betaal je op dat moment. Wil je dat we het juweel opsturen, dan betaal je vooraf. Bij elke ring voorzien we een mooi doosje, poetsdoekje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

Bovendien kan je levenslang bij ons terecht om je juweel gratis te laten controleren en schoonmaken.