preloader

Ultrapersoonlijk en met liefde gemaakt.

Na al die mooie momenten samen is het beslist: je wil je hele leven samen doorbrengen. Je wil je partner ten huwelijk vragen met een prachtige verlovingsring. Tijdloos klassiek of ongewoon origineel, jouw geliefde verdient een uniek juweel op maat van jullie liefde. 

of

Het mooie trouwkleed, het lekkere eten en een dansfeest tot in de vroege uurtjes: voor de meeste koppels is het de mooiste dag van hun leven. En jullie trouwringen herinneren je daar elke dag aan: aan de liefde voor elkaar en aan de beloftes die jullie elkaar op die bijzondere dag deden. Die trouwringen zijn een blijvend teken van jullie band. Zorg dan ook dat ze een blijvende indruk nalaten en dat je er elke dag met plezier naar kijkt. Of je nu kiest voor een uniek ontwerp of een eenvoudige band, wij maken met veel liefde jullie trouwringen. 

1) Kies een juweel uit onze modellen.

Pas jouw favoriete modellen en kies  het ontwerp dat ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

2) De goudkleur en edelstenen.

Kies jouw favoriete edelsteen of diamant uit onze collectie en combineer deze met jouw favoriete goudkleur.

3) Personaliseer naar hartenlust.

Maak jouw juweel helemaal uniek en kies de afwerking die helemaal bij jou past of werk af met extra diamantjes of een gravure.

4.Jouw juweel is af

Je krijgt van ons een e-mail of sms wanneer je juweel klaar is. We voorzien een mooi doosje, informatie over onze garantie, onderhouds- en reinigingstips.

Ontwerp je eigen juweel

Ambacht vraagt tijd. Elk juweel kan je beschouwen als een klein kunstwerkje. Reken dus maar op 4 à 6 weken vanaf de goedkeuring van de offerte voor een perfect afgewerkt juweel. Wil je een design your own verlovingsring of set trouwringen? Dan bespreek je het ontwerp best 2 à 3 maanden voor de grote dag, zo ben je zeker dat je je juwelen op tijd hebt.