preloader

Vind de perfecte trouwring bij je verlovingsring

Bepaal je budget

Hoe groots of hoe klein je jullie bruiloft ook maken, aan elk trouwfeest hangt een prijskaartje. En ook aan de ringen van jullie dromen. Bepaal dus best eerst hoeveel jullie willen uitgeven aan de ringen voor je naar de juwelier trekt. Dan weet je bijvoorbeeld ook of een op maat gemaakte set ringen binnen de opties ligt of niet.

Doe al wat research

Hebben jullie al een duidelijk idee wat voor trouwringen jullie willen of nog helemaal niet?

Snuister dan eens door Pinterest of onze webshop en ontdek van welke stijl(en) jullie harten sneller gaan slaan.

Denk daarbij ook aan jullie persoonlijke kleding- en levensstijl. Een trouwring draag je elke dag, dus hij mag niet storen in je dagelijkse bezigheden.

Hou je van vintage of juist heel robuust?

Mag er wat extra bling bij of liefst zo eenvoudig mogelijk?

Kies je voor klassiek of eigenwijs?

Afhankelijk van jullie budget is alles mogelijk.

Aan welk hand draag ik mijn verlovingsring en trouwring?

Traditioneel wordt de trouwring links gedragen. Maar steeds vaker kiest men het hand dat het meest praktisch is. Rechtshandigen zullen dan kiezen om hun trouwring links te dragen, terwijl linkshandigen ervoor zullen kiezen om ze rechts te dragen.

De verlovingsring wordt gedragen op de ringvinger van je linkerhand. Wanneer de trouwring er bij komt kan je kiezen om ze samen te dragen, of om de verlovingsring op het andere hand te dragen.

Kies je er voor om ze samen op dezelfde vinger te dragen? Dan gaan we op zoek naar de trouwring die perfect naast je verlovingsring past.

Vind de trouwring die perfect bij je verlovingsring past

Steeds vaker wordt de verlovingsring en de trouwring op dezelfde vinger gedragen na de trouw. Kies de perfecte trouwring bij je verlovingsring.

Heb je een trouwring met een grote centersteen die vast staat met griffes? Dan staat de steen iets hoger, waardoor een strakke trouwring tegen de verlovingsring past.

Als de centersteen met een kastje gezet is, zal de steen lager staan. In dat geval zal een strakke trouwring er niet tegen passen. Een trouwring met een klein boogje in zal je daarentegen perfect tegen je verlovingsring kunnen schuiven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies voor een subtiele trouwring wanneer je een opvallende verlovingsring hebt. Zo blijft het ontwerp van je verlovingsring nog steeds het meest in het oog springen.

Of is je verlovingsring net heel subtiel? Dan past een opvallende trouwring hier goed bij.

 

 

WE NEMEN TIJD VOOR JOUW VERHAAL

De weg naar jouw uniek juweel start hier

Wil je een juweel kopen of laten ontwerpen? Of weet je het nog niet zo goed?

Maak een  afspraak in ons atelier op maandag, woensdag of vrijdag tussen 14u en 20u en wij maken graag tijd voor je vrij.

Kan je enkel op zaterdag voormiddag ? Dat kan!