preloader

Het is weer bijna zover de feestdagen komen eraan.  Een romantisch etentje in een gastronomisch restaurant zit er dit jaar eindelijk in. Een avondje dansen tot in de late uurtjes ook dus werk dat nieuwe kleedje maar feestelijk af met diamanten juwelen! Ze passen bij elke gelegenheid, zéker bij de Feestdagen. Dus waarom geef je je geliefde dit jaar niet eens een juweel cadeau?

Met een van deze toppers uit onze Ramoon by Marjolein collectie scoor je gegarandeerd bij je geliefde. Wil je als vrouw je partner een subtiele hint geven? Toon hem dan jouw persoonlijke favorieten of pin ze op jouw Pinterest bord.

EEN VERLOVINGSRING

Na Kerstavond is Oudejaarsavond het meest romantische moment om jouw vriendin ten huwelijk te vragen.

Shop verlovingsringen

Toermalijn ring

EEN JUWEELTJE NAAR HAAR HART

Waarom niet eens iets anders dan een typische witte diamant? Een gekleurde edelsteen is een juweel dat ze altijd dicht bij haar hart zal dragen.

Shop edelstenen

DIAMANT: EEN TIJDLOZE KLASSIEKER 

Een ring met diamant is altijd goed voor wie houdt van de klassiekers. Of je nu twintig bent of zeventig, met een diamant straal je altijd klasse uit.

Shop diamanten

De milgrain-afwerking bij deze 18kt geel gouden oorbellen geeft de 1mm en 2mm diamantjes een extra vintage schittering. Geen opvallende tierlantijnen, maar warm en discreet.

SUBTIELE JUWELEN 

Kies zelf de grootte en goudkleur  dat het beste bij jouw geliefde past. Deze mini’s zorgen voor een subtiele schittering.

Shop fijne geschenken

WE NEMEN TIJD VOOR JOUW VERHAAL

De weg naar jouw uniek juweel start hier

Wil je een juweel kopen of laten ontwerpen? Of weet je het nog niet zo goed?

Maak een  afspraak in ons atelier op maandag, woensdag of vrijdag tussen 14u en 20u en wij maken graag tijd voor je vrij.

Kan je enkel op zaterdag voormiddag ? Dat kan!