preloader

Een avond met een gouden randje

Ik geniet nog na van een prachtige avond vol mooie mensen, lekker eten en unieke juwelen. Kon je er niet bij zijn? Dan heb ik een leuke verrassing voor jou. Lees snel verder!

Het 5-jarig bestaan van Ramoon vierden we vorige week in stijl. Veel van jullie zakten af naar het meest pittoreske plaatsje langs de Leie om onze edelstenen te bewonderen, hun eigen juweel te laten ontwerpen en onze pièces uniques te passen. De heerlijke catering zorgde voor de gouden kers op de taart. Geniet nog even mee van enkele sfeerbeelden van deze onvergetelijke avond.

Bekijk hier de foto’s

Zo ziet het najaar van Ramoon eruit

 

Kom Winterwarmen bij Ramoon

Van 26 tot 28 november gaat in Oudenaarde opnieuw Winterwarmte door. Veel lokale handelaars, waaronder wij, zetten hun deuren open en organiseren bijzondere acties. Kon je er niet bij zijn op ons verjaardagsevent, kom dan zeker langs tijdens het Winterwarmteweekend. Want dan kan je net als op het event zelf jouw unieke, handgemaakte juweel ontwerpen in ons atelier én krijg je er leuke goodies bovenop.

Kom langs op:

Vrijdag 26/11

Zaterdag 27/11 

Zondag 28/11

Avondshopping!

Juwelen als kerstcadeau? Altijd een goed idee! Kom nog snel langs in ons atelier voor een juweel op maat of een uniek stuk uit onze collectie. Maak nu je afspraak voor een prachtig handgemaakt juweel onder de kerstboom. De late beslissers kunnen op 23 december bij Ramoon Late Night Shoppen tot 21u.

Hou rekening met onze leveringstermijnen tegen de feestdagen:

Maatwerk voor 12 oktober

Design your own voor 12 november

Op maat zetten van collectiestukken voor 17 december