preloader

Investeer in een exclusief handgemaakt juweel

Heb jij een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Een jubileum, de bruiloft van je zoon of dochter, jouw 60ste verjaardag? Dit zijn bijzondere momenten in jouw leven die vragen om een even bijzonder juweel. 

 

Investeer in een waardevol juweel, investeer in jezelf

Het leven van een vrouw staat vaak in het teken van zorgen voor anderen. Zorgen voor de kinderen, het huishouden runnen, je klanten in de watten leggen: je bent altijd voor iedereen in de weer. Maar zorg je wel voor jezelf? Besef je hoe waardevol je bent? Je 50ste verjaardag, je pensioen, het huwelijk van je kind, jullie jubileum, het zijn stuk voor stuk mijlpalen in je leven om uitgebreid te vieren. Denk daarbij in de eerste plaats eens aan jezelf. Met een uniek handgemaakt juweel straal jij bij elke gelegenheid.

Waarom een exclusief juweel op maat laten maken?

Een gouden juweel kopen is altijd een goede investering, want de waarde van goud blijft alleen maar stijgen. Als twintiger heb je vaak nog niet het budget om te investeren in een speciaal juweel. Nu heb je dat misschien wel. Door een uniek ambachtelijk gouden juweel van onberispelijke kwaliteit te kopen, kan je je leven lang genieten van jouw investering. 

Speciale gelegenheid? Laat je unieke, exclusieve juweel op maat maken bij Ramoon

Maak nu een afspraak om je oude goud te laten nakijken en te laten omsmelten tot een nieuwe halsketting. Of kies jouw kleur goud en de edelstenen om een unieke, opvallende ring op maat te laten maken. 

 Afspraak maken