preloader

Trouwen jullie deze zomer? Zoek nu al jullie trouwringen uit!

Trouwen jullie dit jaar? Dan hopen we alvast dat Corona geen roet in het eten strooit. En verder staan we jullie ook heel graag bij in de voorbereidingen voor jullie mooie dag. Want waar moet je nu op letten als je trouwringen koopt? Wij zetten je op weg met onze tips.

Wanneer koop je je trouwringen?

Er is veel om aan te denken: het eten, de jurk, het kostuum, de locatie, de uitnodigingen… en de trouwringen niet te vergeten, natuurlijk. Zorg dat je daar ook op tijd bij bent. Je hoeft je ringen geen jaar op voorhand te kiezen, zoals je zaal. Maar als je zeker wil zijn dat je de perfecte ringen vindt, dan begin je best op tijd met je zoektocht. Reken voor een set trouwringen op maat zeker op 2 maanden levertermijn vanaf jullie akkoord. 

Koop nu je trouwringen aan 10% korting en krijg er een leuke attentie bij

Bestel je jullie trouwringen in Maart, dan krijg je 10% korting én een fles rosé bubbels van Genoels-Elderen. Dit geldt op alle trouwringen, dus wees er snel bij en maak nu je keuze in onze webshop of maak een afspraak om jullie juwelen op maat te bespreken! 

Bestel je jullie trouwringen deze maand, dan krijg je 10% korting én een fles rosé bubbels van Genoels-Elderen.

Dit geldt op alle trouwringen, dus wees er snel bij en maak nu je keuze in onze webshop of maak een afspraak om jullie juwelen op maat te bespreken! 

maak een afspraak