preloader

Hoe geef je je lief subtiel hints dat je wil trouwen?

Je bent al een tijdje samen met je lief en je voelt het in elke vezel van je lijf: dit is de man met wie je wil trouwen en een leven wil opbouwen. En je weet dat hij er ook zo over denkt. Jullie zijn dolgelukkig, maar jij wil graag een stap verder en het officieel maken. 

Alleen is hij niet echt gejaagd. Hij is tevreden met hoe het nu loopt. Hij wil wel trouwen, maar hij lijkt geen aanstalten te maken de vraag een dezer dagen te stellen. Of hij is zo overweldigd door de enorme keuze aan verlovingsringen dat hij niet weet met welke hij jou blij maakt. 

Soms hebben mannen een duwtje in de rug nodig. Subtiel, uiteraard. Daarom delen we hier een paar tips om je lief op weg te helpen om de verlovingsring van je dromen te kopen. 

De schattigste hint: Samenspannen met kinderen

Hebben jullie kinderen? Zijn er neefjes of nichtjes die niet op hun mondje gevallen zijn? Dan kan je hen inschakelen. De kans is groot dat een van de kinderen vraagt of jullie al getrouwd zijn en wanneer jullie gaan trouwen. Zeg dan duidelijk dat je pas kan trouwen als je lief je een mooie ring met een grote diamant gegeven heeft. En laat dan die kleine flapuitjes het werk doen. Want als dat het enige is dat tussen hen en een groot feest staat, dan zullen ze gegarandeerd vaak herhalen “wanneer hij jou eens een mooie ring met een grote diamant” gaat geven.

De meest directe hint: Toon hem meteen de juiste maat

Wist je dat je bij Ramoon een ringsizer kan kopen? Leg die op een duidelijk zichtbare plaats, met een van jouw ringen erbij. Als je lief na de vorige tips al beslist heeft welke verlovingsring hij voor jou wil kopen of laten maken, dan kan hij meteen de juiste maat doorgeven aan de juwelier of ontwerper. Handig!

Met deze hints is de kans zeer groot dat hij begrijpt wat je wil. Maar niemand zegt dat jij hem niet ten huwelijk mag vragen. Zijn jullie niet zo traditioneel ingesteld? Dan kan het net een leuke verrassing zijn als jij hem vraagt. Of ga samen op zoek naar de perfecte ring: nog zo leuk én je weet zeker dat je de ring krijgt die je altijd al wou. 

En heeft hij dan – eindelijk – de grote vraag gesteld met een verlovingsring die je doet wegdromen? Dan kan het plannen beginnen. Heerlijk samen uitkijken naar de mooiste dag van jullie leven, die jullie vieren met jullie dierbaarste familie en vrienden. En vergeet niet op tijd een afspraak te maken om jullie trouwringen te laten ontwerpen. 

Nog meer tips?

Lees onze volgende blog: HOE LAAT JE JE LIEF SUBTIEL WETEN WELKE VERLOVINGSRING JE WIL?