preloader

Hoe laat je je lief subtiel weten welke verlovingsring je wil?

Pinterest to the rescue!

Je zal ongetwijfeld zelf al de mooiste ontwerpen ontdekt hebben online. Bewaar je vondsten op je Pinterestbord, zodat je lief het ook ziet. Je geeft zo niet alleen de hint dat je wil trouwen, maar je laat meteen zien naar welk type ring hij op zoek moet gaan én waar hij die kan vinden of kan laten maken. 

Laat Ramoon-folders rondslingeren in huis

De duidelijkste manier om te zeggen dat je wil trouwen, zonder te zeggen dat je wil trouwen, is door het visueel recht onder zijn neus te leggen. Een brochure met ringen van Ramoon laten rondslingeren in huis, bijvoorbeeld. Tijdschriften met verlovingsringen open laten liggen. Let wel dat je die visuele hulpmiddelen op een strategische plaats legt. Als je lief nooit kookt, dan is het niet zo interessant om ze in de keuken te leggen. Zijn Playstation of het toilet daarentegen zijn dan betere plaatsen. 

Gebruik zijn computer : leg de bal letterlijk in zijn kamp

Delen jullie wel eens spullen? Hebben jullie een gezamenlijke computer? Gebruik die dan in je zoektocht naar de perfecte verlovingsring. En laat de browser open staan, zodat die ringen het eerste is wat hij ziet als hij de laptop opent.

Ramoon-folders in huis laten rondslingeren?

Vraag onze drop a hint box aan

bestel onze box hier