preloader

Het is weer bijna zover, Valentijn komt eraan. Een romantisch etentje in een gastronomisch restaurant zit er dit jaar niet in. Een dagje in de wellness met massage erbovenop is ook geen evidentie in deze tijden. Maar diamonds are forever. En ze passen bij elke gelegenheid, zéker bij Valentijn. Dus waarom geef je je geliefde dit jaar niet eens een juweel cadeau?

Met een van deze toppers uit onze Ramoon by Marjolein collectie scoor je gegarandeerd bij je geliefde. Wil je als vrouw je partner een subtiele hint geven? Toon hem dan jouw persoonlijke favorieten of pin ze op jouw Pinterest bord.

Subtiele edelsteentjes 

Kies zelf de kleur van de edelsteen dat het beste bij jouw geliefde past. Deze mini’s zorgen voor een subtiele schittering.

Diamant: een tijdloze klassieker 

Een halsketting met diamant is altijd goed voor wie houdt van de klassiekers. Of je nu twintig bent of zeventig, met een diamant straal je altijd klasse uit.

Een juweeltje naar haar hart

Waarom niet eens iets anders dan een typische ring of oorbellen? Een armband met een persoonlijke gravure is een juweel dat ze altijd dicht bij haar hart zal dragen.

Een verlovingsring

Na Kerstavond is Valentijn het meest romantische moment om jouw vriendin ten huwelijk te vragen.

WE NEMEN TIJD VOOR JOUW VERHAAL

De weg naar jouw uniek juweel start hier

Wil je een juweel kopen of laten ontwerpen? Of weet je het nog niet zo goed?

Maak een  afspraak in ons atelier op maandag, woensdag of vrijdag tussen 14u en 20u en wij maken graag tijd voor je vrij.

Kan je enkel op zaterdag voormiddag ? Dat kan!